dip
- Druzba Isusovih Pacenika
About: Mi smo pijane budale, eto to smo mi! Malo nas je al' smo govna!
Forum
| Index > Ajmo se ubit |
Posted 2007-06-18 06:03:22
Ajmo se ubit
U navali glupih tema po forumima u raznim grupama sinula mi je jedna genijalna ideja.AJMO SE UBIT!
http://dip.gelipo.com/forum/thread=356
Posted 2007-06-18 06:30:12
za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete.
Posted 2007-06-18 06:33:52
enka007 :
ajmo u sto vecem broju izvrsit samoubojstvo da budemo poslje pricaju o nama
omla dobro si ti to reko
Posted 2007-06-18 07:02:24
Nenson :
MocniZmaj :
za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije
za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije
vas normalnih....hahaha...kuku onom ko spada S TOBOM u tu grupu
malak :
Soble :
alkoholom slazem se
alkoholom slazem se
me 2
Posted 2007-06-18 07:09:45
Nenson :
_alana_ :
Nenson :
MocniZmaj : za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije vas normalnih....hahaha...kuku onom ko spada S TOBOM u tu grupu
malak :
Soble : alkoholom slazem se me 2 a uja pacenice
Nenson :
MocniZmaj : za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije vas normalnih....hahaha...kuku onom ko spada S TOBOM u tu grupu
malak :
Soble : alkoholom slazem se me 2 a uja pacenice
ne znam ja ciji sam nasljednik....prije 3,4mjeseca
Posted 2007-06-18 07:12:34
Nenson :
_alana_ :
Nenson :
_alana_ : Nenson : MocniZmaj : za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije vas normalnih....hahaha...kuku onom ko spada S TOBOM u tu grupu malak : Soble : alkoholom slazem se me 2 a uja pacenicene znam ja ciji sam nasljednik....prije 3,4mjeseca
Nenson :
_alana_ : Nenson : MocniZmaj : za sada nas je cetvero. treba nas barem 10 za ovakav velik podvig, tj. da nas primjete. bola kolike ste budale vas 4 to je isto ko da se nas 10 normalnih ubije vas normalnih....hahaha...kuku onom ko spada S TOBOM u tu grupu malak : Soble : alkoholom slazem se me 2 a uja pacenicene znam ja ciji sam nasljednik....prije 3,4mjeseca
Posted 2007-06-18 07:28:10
Dava :
beZze :
ajde bola i vi se ubijajte,nigdje veze
ja sam mrtav
evo i ja se taman ubioja sam mrtav
Posted 2007-06-18 07:44:56
Dava :
beZze :
Dava :
beZze :
ajde bola i vi se ubijajte,nigdje veze